Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Hoe werkt Red Light therapie?

Tijd vrijgeven: 2020-09-03 09:28:27  Hits: 35

Rode lichttherapie is een veilige, natuurlijke en effectieve therapie die uw huid kan herstellen en uw jeugdige kracht kan herstellen, rimpels en fijne lijnen verminderen, het voorkomen van littekens en vlekken, acne behandelen en collageen versterken.

Er zijn ook een groot aantal klinische studies over rode licht therapie.Gedurende de studie na de studie, rode licht therapie kan het uiterlijk verbeteren, zwelling en ontsteking verminderen, en helpen mensen er jonger uitzien.

Op wetenschappelijk niveau kunnen we niet veel positief zeggen.Zoals ik zal uitwerken in de volgende secties, de meeste onderzoek maatregelen een fenomeen, of gebruik per proxy methoden om mogelijke oorzaken aan te pakken, enkel om te concluderen dat " het mechanisme is onbekend " Nee.

De toepassing van het rode licht lijkt gunstig te zijn voor bepaalde letsels en pathologische omstandigheden, maar de thans gedane panacee-claims worden nog niet gestaafd met onderzoek.

Onderzoek en beproeving   therapie met rood licht

Red Light therapie is onderzocht en getest in honderden peer-review klinische onderzoeken en heeft positieve resultaten bereikt in de huid gezondheid, collageen productie, lichaamsfunctie en spierherstel, slaap, gewrichtspijn, ontsteking, enz. En er zijn geen drugs, chemicaliën, ultraviolette stralen, invasieve procedures, of andere gemeenschappelijke bijwerkingen.

NFL-sterren, NBA-teams, Olympiërs, wereldklasse coaches, natuurlijke gezondheid leiders, en toonaangevende klinieken en sportscholen gebruiken rode licht therapie elke dag om deze natuurlijke gezondheidsvoordelen te bereiken.

Het doel van medisch onderzoek over een bepaalde behandeling die empirisch of zelfs anekdotisch aangetoond voordeel is te begrijpen hoe en waarom het de waargenomen resultaten oplevert.Van al het onderzoek dat ik onderzocht heb, zijn de studies die minder controversiële resultaten opleveren gebaseerd op waarnemingen op mensen.

Deze hebben betrekking op rode lichteffecten op gewrichtspijn, zoals neiging tot gewricht, osteoartritis, carpaletunnelsyndroom, en spier- en skeletaandoeningen.Zelfs in deze gevallen blijkt uit de resultaten dat het een behandeling is met potentiële bescheiden gunstige effecten.Door bescheiden bedoel ik dat de meta-analyse op rood licht 8217s;s effect op osteoartritis toonde het kan nuttig zijn voor de korte termijn verlichting van gewrichtspijn en ochtendstijfheid, niet meer.

Het heeft ook een aantal veelbelovende adjuvante behandelingswerkzaamheid aangetoond voor maxilofaciale post-chirurgische herstel.

Hoe veroorzaken de natuurlijke golflengtes van rood en bijna-infrarood licht deze positieve biologische effecten in je lichaam?We lezen het in dit artikel.

Rode lichttherapie werkt door je energieproductie op cellulair niveau te verhogen.Rode lichttherapie heeft ook een natuurlijk anti-inflammatoir effect en is aangetoond om de circulatie te verbeteren en de oxidatieve stress te verminderen.

Er wordt aangenomen dat rood licht werkt door het produceren van verhoogde mitochondriale biochemische effecten in cellen.Mitochondriën zijn de krachtbron van cellen en de plaats where cellen produceren energie.Het energiedragende molecuul dat in de cellen van alle levende dingen wordt gevonden, heet ATP (adenosine triphosfaat).

Door de functie van mitochondria te verhogen   Rood   Licht   Therapie, een cel kan meer ATP maken.Met meer energie kunnen cellen efficiënter functioneren, zichzelf verjongen en schade herstellen.

Rood   Licht   Therapie is anders dan   laser   of   intense gepulseerde lichte therapieën omdat het niet 8217t veroorzaken schade aan het huidoppervlak.Laser en pulsed licht therapieën werken door het veroorzaken van gecontroleerde schade aan de buitenste laag van de huid, die vervolgens induceert weefselreparatie.Rood   Licht   Therapie   omzeilt deze harde stap door direct de regeneratie van de huid te stimuleren.Het door rood uitgestraalde licht   Licht   Therapie dringt ongeveer vijf millimeter onder het oppervlak van de huid 8217;

Red Light Therapie helpt mensen meer cellulaire energie te produceren

In de eenvoudigste termen werkt de behandeling met rood licht door het opladen van cellen.De golflengte van natuurlijk licht stimuleert uw mitochondria, ook bekend als " de krachtbron van cellen " Nee.Dit helpt uw cellen meer ATP (adenosine trifosfaat) energie te produceren tijdens cellulaire ademhaling.ATP-energie is een vitaal molecuul dat alle energie kan leveren aan het menselijk lichaam.Mensen noemen het meestal de " energievaluta van het leven. " Hoe meer ATP-energie een persoon kan produceren, hoe beter ze eruit zien, voelen, gezondheid, en presteren.

De meeste mensen hebben geen 8217t;t krijgen genoeg natuurlijk licht: Natuurlijk licht is essentieel voor de menselijke gezondheid, maar helaas, de meeste mensen don't t krijgen bijna al het licht dat ze nodig hebben uit het milieu.Uit het onderzoek blijkt dat Amerikanen gemiddeld meer dan 90% van hun tijd binnenshuis doorbrengen.[1] Dit helpt uitleggen waarom eenvoudige interventies zoals rode licht therapie een grote impact kunnen hebben op de gezondheid van de mens en een impact hebben op de algehele gezondheid.

Grondslag van een Red Light Therapie

Apparatuur voor hoge kwaliteit van rode lichttherapie gebruikt medische leds om geconcentreerde golflengten van natuurlijk licht naar de huid en cellen te zenden zonder gevaarlijke ultraviolette stralen of buitensporige warmte te genereren.Je hoeft alleen maar tien tot vijftien minuten per dag bij het apparaat te blijven staan om je batterij op te laden.Hoe groter het lichaamsoppervlak dat bedekt kan worden, des te meer mogelijkheden voor cellen om natuurlijk licht te absorberen.Continu gebruik kan u meer systemische voordelen opleveren.

Alle organismen hebben ATP-cel-energie nodig om te kunnen functioneren en overleven.Bijna alle organismen vertrouwen op natuurlijk licht om dit proces elke dag in onze cellen aan te drijven.Natuurlijk licht met rode en bijna-infrarode golflengten stimuleert de mitochondria in je cellen.Deze cellen zijn verantwoordelijk voor het absorberen van licht, zuurstof, en het voedsel dat we eten en het omzetten in energie nuttig voor het menselijk lichaam door het cellulaire ademhaling proces.

RDS.jpg


voorgaand: 4 redenen waarom u roodlichtthera...

volgende: Waarom rode 160; lichtbeschermhul...