Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Roodlicht LED-therapeutische lampen afkomstig uit de ruimte tonen nu hun vaardigheden op de schoonheidsmarkt

Tijd vrijgeven: 2020-10-19 16:19:45  Hits: 41

Behalve in sensoren, kunnen roodlicht-LED's ook worden gebruikt bij medische behandelingen. In de afgelopen jaren zijn er veel rood licht en nabij-infrarood LED-behandelingsinstrumenten verschenen, die beweren dat LED-lampen kunnen worden gebruikt om prachtige effecten te bereiken. Er zijn niet alleen gespecialiseerde schoonheidsklinieken, maar ook Koop een apparaat voor thuisbehandeling voor gebruik.   En Azië is een belangrijke markt voor schoonheidsbenodigdheden, met een samengestelde groei van vijf jaar tot 20%.


Rode LED-verlichting was oorspronkelijk niet bedoeld voor schoonheidsdoeleinden. Het is ontstaan ​​uit onderzoek uitgevoerd door NASA en het Wisconsin Center for Space Automation and Robotics (WCSAR). Het is te hopen dat planten kunnen worden gekweekt in kleine ruimtes zoals de Space Shuttle en het International Space Station. Behoud de voedingsbalans van het luchtvaartpersoneel.


Op dat moment bleek uit het onderzoek dat de golflengte van roodlicht-LED de plantengroei en fotosynthese kan bevorderen en het celmetabolisme kan bevorderen. Na bevestiging dat de roodlicht-LED kan worden gebruikt als plantengroei-licht, verschuift de onderzoeksrichting geleidelijk naar of het kan worden gebruikt voor medische behandeling.

 

Omdat cellen zwaartekracht nodig hebben om groei te stimuleren, is het voor mensen moeilijk om wonden te genezen in microzwaartekracht of superzwaartekracht. NASA hoopt rode LED's te gebruiken om de spieratrofie van astronauten te verminderen en hun wondgenezing te versnellen.

 

Studies hebben aangetoond dat rode LED-spectra met golflengten van 680 nm en 730 nm en nabij-infrarood LED-lampen bij 880 nm een ​​goed hersteleffect op de huid hebben. Deze technologieën kunnen zowel bij astronauten als bij patiënten met diabetische ulcera of ernstige brandwonden worden gebruikt.   Onderzoek heeft ook uitgewezen dat infrarood LED-lampen ook kunnen worden gebruikt om de pijn van chemotherapie en bestralingstherapie te verlichten.

 

Met de vooruitgang van de technologie en de verlaging van de LED-prijzen, verschijnen er geleidelijk lampen op de markt om acne te behandelen, rimpels te elimineren of spierpijn te verlichten. Rode LED's kunnen ongeveer 1 tot 2 mm de huid binnendringen, wat de huid kan stimuleren om collageen of elasticiteit te produceren. Eiwit versnelt wondgenezing en vermindert puistjes.   De nabij-infrarood LED wordt gebruikt om de stofwisseling te bevorderen en heeft een goede functie bij het voorkomen van veroudering.

PAR38_red_therapy (60).jpg


voorgaand: Hoe lang duurt een rode licht the...

volgende: groothandel 6660nman rode en 850n...