Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Rood lichttherapie-apparaat 660nm PDA Professionele medische kwaliteit inclusief certificeringen Instrument rechtstreeks uit de fabriek van China

Tijd vrijgeven: 2020-09-21 11:47:21  Hits: 58

Red Dot Led Lighting Limited is een geïntegreerde onderneming van de productie. Hij won de titel van China High-tech Enterprise in 2017.   Onze fabriek ligt in Shenzhen China.

We zijn toegewijd aan onderzoek, vervaardiging, verkoop professioneel   LED-lichttherapie en ander led-spectrum licht inclusief groeilicht.  

Wij   het leveren van OEM- en ODM-diensten aan klanten op een snelle manier.

We kunnen de drop shipping en   laag   minimaal   Orde.

We hebben al veel octrooien en kwaliteitscertificaten op producten.   zoals FDA, ETL, FCC, CE, ROHS.

Gele lichte therapie wijdverbreid gebruikt voor thuistherapie, gymtherapie, enz. producten die al geëxporteerd zijn naar de VS, Canada, Australië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, enz.

We hebben een sterk onderzoeks- en ingenieursteam, dat meer dan tien jaar ervaring heeft met led light therapy, dat is waarom we de hogere efficiëntie en de langere levensduur voor mijn klanten kunnen bieden.

We hebben een vooruitziend management team.   en het voldoen aan de marktvraag, het leveren van de juiste producten en de beste service aan klanten.


Contacteer ons:

E-mail:   verkoop(at)reddoted.com    

WhatsApp:   +86 18902854815

certificate.png

our factory.png

voorgaand: 2020 Nieuwe roodlichttherapie voo...

volgende: Hoe lang duurt een rode licht the...