Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

9 belangrijke vragen over roodlichttherapie

Tijd vrijgeven: 2020-08-31 09:33:24  Hits: 44

Heb je gehoord van rode licht therapie?Het is vaak verschenen in het nieuws, en iedereen van beroemdheden tot professionele atleten en veel gewone mensen is aan het springen op de rode licht therapie bandwagon.

Hoewel de voordelen van rood licht therapie kan lijken als een ongelooflijk mirakel, het is alleen maar een nieuw concept voor de medische gemeenschap.Eigenlijk, Red Light therapie werd voor het eerst ontdekt meer dan honderd jaar geleden.

Maar, als rode licht therapie is toegenomen in populariteit, dus hebben vragen rond zijn effectiviteit en behandeling potentieel.   Hieronder zijn 9 vaak gestelde vragen en antwoorden over rode licht therapie:

Eén.   Wat is rood licht therapie?

In het algemeen is de behandeling van rood licht een golflengte die specifieke energie op het lichaam toepast, rode lage golflengten van licht gebruikt om huidproblemen te behandelen, waaronder anti-veroudering, pijnbestrijding, en wondhealing.De cellen in ons lichaam kunnen deze specifieke golflengten van licht absorberen, helpen bij het upreguleren van de cellulaire prestaties en bereiken therapeutische voordelen

Twee.   Hoe lang bestaat Red Light therapie al?

De rode lichttherapie kreeg voor het eerst bekendheid in 1903, rode licht therapie heeft een geschiedenis van meer dan honderd jaar.

Drie.   Hoe werkt rood licht therapie?

Zoals planten zonlicht absorberen om fotosynthese te stimuleren en weefselgroei te stimuleren, kunnen menselijke cellen lichtgolflengten absorberen om de productie van collageen en elastin te stimuleren.Als je lichaam bepaalde golflengtes van lichtenergie absorbeert, geeft rood licht je cellen kracht.Deze fotonen therapeutisch licht produceren een chemische reactie in de mitochondria van uw cellen die de energieproductie en regeneratie stimuleren.Wanneer je lichaam bepaalde golflengten van lichtenergie absorbeert, produceert het meer energie, waardoor het lichaam en de natuurlijke capaciteit van het lichaam vergroot om de vitaliteit terug te winnen en te behouden.

Vier.   Wat kan rode licht therapie doen?

Er zijn veel aanwijzingen dat rode licht therapie ook de volgende aandoeningen kan behandelen/verlichten:

 

De wonden worden sneller genezen.

Groei van haar

Pijn van het carpale tunnel syndroom & artritis

Vorming/verschijning van littekenweefsel

Spier & gezamenlijke recovery na fysieke ac activiteit

Reduceert bijwerkingen van chemotherapie

spierstijfheid en spasmen

Verminderen van het uiterlijk van striemen

Verbetering van de huidgezondheid

Verbetering acne

Bevorderen van vetverbranding en afvallen

Versterking van de immuniteit


Vijf.   Is rood licht therapie veilig?

Rode lichttherapie is veilig en klinisch bewezen voor de behandeling van een verscheidenheid aan huid- en pijnaandoeningen.In tegenstelling tot andere vormen van lichttherapie bevatten LED's geen ultraviolette (UV) stralen, dus er is geen risico op kanker veroorzakende schade aan het huidweefsel.   In vergelijking met lasers genereren LED's verwaarloosbare hoeveelheden warmte en worden ze niet beschouwd als een significant risico.

Zes.   Wat zijn de bijwerkingen van rode licht therapie?

Uit vele studies is gebleken dat de behandeling met rood licht geen enkele bijwerking heeft.Behandeling met rood licht is niet-invasief, pijnloos, vereist geen hersteltijd, en kan worden gebruikt op alle huidtypes en tonen.

Zeven.   Hoe vaak moet ik Red Light therapie gebruiken?

Red Light therapie is effectiever als je regelmatig met behandelingen omgaat.Voor anti-veroudering, bijvoorbeeld, de meeste professionals aanbevelen 3-4 behandelingen per week, maar een bezoek aan een dermatoloog dat vaak lastig en duur kan zijn.Het is dus noodzakelijk om een kit te kopen en thuis te gebruiken.

8.   Hoeveel kost rood licht therapie behandelingen?

De kosten zijn afhankelijk van wher=use35;101; u leeft, maar één 30-minuten sessie bij een dermatoloog en35;39;s kantoor kan variëren van $50-$100 of meer.Rode lichttherapie kits voor thuis gebruik kan kosten $25-$300+, maar niet alle apparaten zijn gelijk.Goedkope opties meestal leveren niet dezelfde resultaten als professionele apparatuur.Als je van rood licht therapie wilt genieten, alle factoren overwogen, een beetje extra besteden aan hoge kwaliteit lichttherapie is de investering waard.

Negen.   Wher&rond;101; kan ik een rood licht therapie apparaat kopen?

Er zijn een aantal rood licht-therapie apparaten op de markt, kunt u producten gemakkelijk vinden.Maar je moet voorzichtig kiezen, voorkomen dat je iets koopt met weinig effect.Als u wilt investeren in rood licht therapie, is het wel de moeite waard om een FDA-gecleard apparaat te kopen; op die manier, u&;39;zal daadwerkelijk resultaten zien van een consistente behandeling.Goedkope, niet-gereguleerde apparaten zijn vaak ondoeltreffend of stoppen na een maand of twee met werken.


Conclusie:

Hoewel rood licht therapie is rond sinds 1903, is het onlangs uitgegroeid tot een mainstream methode die mensen gebruiken om een breed scala van zorgen te behandelen.

Red Dot vervaardigt voor meer dan tien jaar FDA-geclearde, professionele lichttherapie apparaten, heeft vele verschillende modellen voor mensen om te kiezen, kan gebruiken thuis en onderweg.We produceren de meest krachtige rode licht therapie, de beste beslissing moet zijn het kopen van ons.

rd1000_led_red_lights.png


voorgaand: Bij de aanschaf van LED-lichtther...

volgende: Wat zijn de voordelen van rood li...