Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Bij de aanschaf van LED-lichttherapieapparatuur uit China moet aan 5 aspecten worden gelet

Tijd vrijgeven: 2020-08-27 14:45:11  Hits: 35

Als we de juiste Chinese fabrikant van infrarood therapie apparatuur willen vinden, het eerste ding voor een paar minuten, multi-hoek analyse.

Kwaliteit: Kwaliteit moet op de eerste plaats komen.Vanwege het probleem van de afstand is de transportkosten vrij hoog, als de kwaliteit de vraag heeft om niet alleen de kosten voor jezelf te verhogen, kan ook een slechte indruk achterlaten in de klant, đ;39;s hart.

Kosten: Om de transactiekosten te verminderen en het contact met leveranciers te vergemakkelijken, moeten ook enkele grote, maar relatief onbekende merkleveranciers worden overwogen.Het zal ook gemakkelijker zijn om te onderhandelen en vertrouwen te winnen.

Categorie producten: Als we verschillende producten in de hand hebben en moeten zoeken naar leveranciers, moeten we overwegen of er een octrooi is, of het op maat gesneden Odm kan worden, homogenisatie concurrentie vermijden, geen winst.

Regio: of de fabrikant is gevestigd in de led-industrie ontwikkelde gebieden, zoals Shenzhen, de provincie Guangdong.Shenzhen geavanceerde technologie, langs de kust, scheepvaart export handig.

Dit kan tijd besparen bij het vinden van leveranciers, maar ook bij de aankoop van productverpakkingen, het volume van overheidsopdrachten en prijsconcessies verhogen.

Samen geven deze drie punten ons een zekere richting in onze zoektocht naar leveranciers, wat ons veel tijd kan besparen in vergelijking met zoeken zonder na te denken.

Inspectie en evaluatie van leveranciers

We moeten een excursie maken voordat we een beoordeling kunnen maken, maar om tijd en kosten te besparen, kunnen we wel een excursie maken voor elke leverancier.

Dus moeten we informatie verstrekken aan de leverancier en ons uit de online kennis en informatie voor screening, selecteren kracht, goede verkoop van leveranciers voor inspectie.

Stuur een e-mail met vragen of controleren van het adres van Google=35;39;39;s om te zien of het een echte is.

RD1000_led_therapy_EMF-0cm.jpg



voorgaand: Hoe vind je Chinese rode lichtthe...

volgende: 9 belangrijke vragen over roodlic...