Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Hoe vind je Chinese rode lichttherapie lampmachines fabriek, fabricage en leverancier?

Tijd vrijgeven: 2020-09-14 15:26:49  Hits: 34

Bij het zoeken naar een fabriek, begin met het zoeken naar de kleinste reeks productnamen om hetzelfde product of degene die het dichtst bij het rode licht behandeling product.Als het bereik niet wordt gevonden, breid het gebied uit om de categorie te vinden.

Bijvoorbeeld, ik heb een rood licht therapie lamp nodig gemaakt in China.Het eerste wat ik zoek is een rode lamp voor therapie gemaakt in China.Als ik het kan vinden, zoek ik een rode lamp in China.Als ik het kan vinden, zoek ik een rode lamp voor therapie, dan breid ik de rode lichtbehandeling uit, enzovoort.

Hetzelfde geldt voor Chinese fabrikanten, die op basis van hun productnamen of voor bepaalde soorten producten kosteneffectieve fabrikanten kunnen vinden.


Zorg ervoor dat u direct naar de fabrikant gaat, niet naar de Trading Company; de Trading Company kan persoonlijk zijn, heeft niet het kostenvoordeel, is niet bekend met de details van het product, fout tracking is moeilijk.

Van het fabrieksadres en fabrieksfoto's kan worden gezien of het een fabriek of een handelsmaatschappij is: als het adres het grootste deel van de handelsbedrijven is, als het industriepark bijna alle fabrieken is;

Voer de naam van het bedrijf of de industrie sleutelwoorden en het gebied van Shenzhen in Google, aangezien de meeste van China's beroemde led-fabrieken gevestigd zijn in Shenzhen, de provincie Guangdong.

Kijk dan naar de resultaten van de Google pagina display, draai een paar pagina's om te zien, de eerste pagina is niet noodzakelijk de beste, misschien de AD line up.

Alle goede bedrijven hebben korte URL's.Als ALIABABA, Amazon en andere woorden, eigenlijk niet het juiste adres van het bedrijf zijn, maar het platform adres.


Als het een groot bedrijf of onderneming is, is de web site over het algemeen gemakkelijk te vinden en heeft een bepaalde relevantie.Open het en controleer de site.

Als de productie ruw is, heeft de inhoud niet de update&-351;101;, het informatiemateriaal is zeer weinig, dat is in feite de valse website.Echte web sites lijken eenvoudig en eenvoudig te begrijpen, met actuele inhoud.

Product Informatie en informatie over ons zijn overvloedig en gedetailleerd.Wees in staat om snel telefoon, e-mail en adres van contacten te vinden.

Na het vinden van de site, als u vragen hebt over of u op zoek bent naar de juiste site, kunt u het telefoonnummer op de site om te vragen en dan kunt u het verschil vertellen.


Op de juiste web site, bel de fabriek, 355; 39;de International Trade Department of Export Department nummer en contactpersoon, alleen de afdeling export, niet haar verkoopbedrijf of kantoor.

Om grote bedrijven, zo groot mogelijk, grote bedrijven formeel, productveiligheid te vinden, moet elke URL worden geopend om te zien, vergelijken de fabriek is waar en hebben kracht.


Contacteer ons:

E-mail:   verkoop(at)reddoted.com    

WhatsApp:   +86 18902854815





certificate.png

voorgaand: Wat is nabij-infraroodlichttherap...

volgende: Bij de aanschaf van LED-lichtther...