Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Wat is nabij-infraroodlichttherapie en wat kan het doen?

Tijd vrijgeven: 2020-08-24 13:57:59  Hits: 23

Nabij-infrarood licht verwijst naar het rode licht buiten het licht, is een soort infrarood, behoort tot de categorie van elektromagnetische golven, met een sterke rol in warmte, bekend als " licht van leven " .

Nabij-infrarood licht heeft een sterke penetratie en stralingskracht, het wordt gemakkelijk opgenomen in het lichaam van energie. Infraroodabsorptie door het lichaam kan resonantie produceren met de lichaamswatermoleculen, watermoleculen om de activering en binding tussen de moleculen te vergroten. Geactiveerde proteïne en andere grote moleculen, zodat het hoogste trillingsenergieniveau van de biologische cellen.

Nabij-infraroodstralen kunnen warmte overbrengen naar het diepere deel van de huid, waardoor de warmte die wordt gegenereerd door de temperatuurstijging naar buiten wordt uitgestraald, waardoor de temperatuur van de diepe huidlaag stijgt, cAPILLARY, bevordert de bloedcirculatie, reactiveert enzymen, stimuleert cellulaire metabolisme, en verhoogt de immuniteit.

rd.jpg


5 dingen die bijna-infrarood licht in de geneeskunde kan doen:

1. Verbeter gewrichtspijn

De ver-infraroodstraal kan diep in de spieren en gewrichten reiken, het lichaam verwarmen, de spieren ontspannen, de uitwisseling van zuurstof en voedingsstoffen in het microvasculaire netwerk bevorderen en de ophoping van vermoeidheidsstoffen en melkzuur en ander verouderingsafval elimineren om te elimineren interne zwelling, uitstekende verlichting van pijn.

2 Reguleer het autonome zenuwstelsel

Het autonome zenuwstelsel regelt de viscerale functie. Chronische angst en stress van het autonome zenuwstelsel kunnen leiden tot verminderde immuniteit, hoofdpijn, duizeligheid, slapeloosheid en koude ledematen. Nabij-infraroodstraling kan de autonome zenuw reguleren om in de beste conditie te blijven, de bovenstaande symptomen kunnen worden verbeterd of verwijderd.

3. Huidverzorging en gewichtsverlies

Nabij-infraroodstraling produceert resonantie-absorptie van het menselijk lichaam, kan vermoeidheid en verouderende stoffen veroorzaken, zoals melkzuur, vrije vetzuren, cholesterol, overtollig onderhuids vet enzovoort, door haarzakjes en onderhuidse vetactivering, niet via de nieren, direct gemetaboliseerd uit de huid.

Daarom kan de huid glad en zacht worden. Het effect van fysiotherapie met nabij-infraroodstralen kan de energie van lichaamswarmte en celactivering verhogen, waardoor het metabolisme van vetweefsel, verbranding, overmatige vetconsumptie en vervolgens effectief gewichtsverlies wordt bevorderd.

4. ANALGESIE

Het thermische effect van infrarood licht vermindert de prikkelbaarheid van zenuwuiteinden; de verbetering van de bloedcirculatie, de vermindering van oedeem en de vermindering van chemische en mechanische stimulatie van zenuwuiteinden; het thermische effect van ver-infrarood licht verhoogt de pijngrens, enzovoort, beide spelen een rol bij het verlichten van pijn.

Nabij-infrarood biologische effecten, naast de bovengenoemde thermische effecten, zijn er vele andere belangrijke biologische effecten, zoals nabij-infrarood en de relatie tussen leven, infrarood verbetert microcirculatie, activeert watermoleculen, met activering van belangrijke functies zoals als weefselcellen.

5. Verhoog uw immuniteit

Immuniteit is een fysiologische beschermende reactie van het menselijk lichaam, die cellulaire immuniteit en humorale immuniteit omvat. Het speelt een belangrijke rol bij het weerstaan ​​van ziekten. Na klinische observatie kan nabij-infraroodtherapie de FAGOCYTISCHE functie van macrofagen verbeteren, de menselijke cellulaire immuniteit en humorale immuniteit reguleren, wat gunstig is voor de menselijke gezondheid.


Bij de medische behandeling is het vaak voor sommige patiënten om toe te passen, maar om op te letten, omdat infrarood de huid kan verbranden, moet bij de toepassing de tijd en temperatuur beheersen om huidverbrandingen te voorkomen.

Kijk niet direct in het nabij-infrarood licht, draag als bescherming een zwarte bril.



voorgaand: Hoe OEM of ODM van de samenwerkin...

volgende: Hoe vind je Chinese rode lichtthe...